Thuiszorg Het Baken
Bezoekersadres:
Grote Beerstraat 15-A
3331 TA Zwijndrecht

078 620 70 30

E -mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij verlenen zorg. Of uw zorg nu intensief of kortdurend is, meervoudig en complex of heel gewoon, Thuiszorg Het Baken heeft het allemaal, voor iedereen in de provincie Zuid Holland op alle uren van de dag en nacht.


De medewerkers van Thuiszorg Het Baken bieden dag en nacht zorg aan iedereen:

Ouders, kinderen, jonge gezinnen, oudere echtparen en alleenstaanden. Wij bieden een compleet ondersteunend service en dienstenpakket, vele cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten over tal van onderwerpen op het gebied van gezondheid, ziekte, verzorging en opvoeding.


Ons aanbod bestaat uit de bekende en vertrouwde thuiszorgdiensten. Van huishoudelijke hulp tot gespecialiseerde verpleging. En onze aanvullende diensten, want wij leveren alles op het gebied van zorg thuis.

 

Zorg zoals u die wilt
Bij Thuiszorg Het Baken kunt u terecht voor zorg. Alle zorg van huishoudelijke ondersteuning tot verzorging en verpleging. Niet alleen overdag, ook 's avonds of 's nachts. Van maatschappelijk werk tot en met uitleen van hulpmiddelen. Wel zo prettig voor u, want zo heeft u steeds met dezelfde zorginstelling te maken.

Een luisterend oor
Onze medewerkers hebben niet alleen aandacht voor het werk dat ze bij u doen. Ze hebben ook aandacht voor u. Een luisterend oor of een opbeurend gesprek. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zien snel of er iets aan de hand is.


ORGANISATIE
Zo goed en zelfstandig mogelijk leven in uw eigen vertrouwde omgeving. Dat is waar het bij Thuiszorg Het Baken om gaat. Wij geven persoonlijk advies en bieden u professionele ondersteuning om uw zelfredzaamheid te vergroten.

U kunt rekenen op onze vertrouwde diensten, zoals (huishoudelijke) verzorging en verpleging. Of op onze unieke diensten, zoals acute zorg, specialistische verpleging, individueel en groepsbegeleiding. Ook adviseren wij u over ondersteunende hulpmiddelen. Op deze manier kunt u zo lang mogelijk zelfstandig wonen in uw vertrouwde omgeving.


Goede samenwerking
Wij werken nauw samen met huisartsen, specialisten, apotheken en andere maatschappelijkeinstanties,zoals welzijns organisaties, woningbouw verenigingen, GGZ-instellingen en deelgemeenten.


Thuis in de buurt
In de wijken van de stad verleent Thuiszorg Het Baken sinds jaar en dag met haar verpleegkundigen, verzorgenden en huishoudelijke hulpen alle zorg die nodig is. Thuiszorg Het Baken is "Thuis in de buurt": Een manier van zorg verlenen die we zo dicht mogelijk bij u in de buurt organiseren. Kleine vaste professionele buurtteams vormen een vertrouwd gezicht. U kunt hen gemakkelijk bereiken en ze werken nauw samen met uw huisarts.

Back to top